TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Aquaplus Kútfúró, Kútjavító és Vízépítő Kft. nyerte meg azt a közbeszerzési eljárást, amelyet a siklósi vár- és termálfürdő építésére és működtetésére írt ki a helyi önkormányzat - tudta meg a Napi Gazdaság.

A zalaegerszegi fürdőt is üzemeltető cég vállalta, hogy 2,4 milliárd forintért 2010 májusáig felépíti, majd huszonöt éven át működteti a siklósi létesítményt. Az Aquaplus ez idő alatt 800 millió forint bérleti díjat fizet a városnak.

A siklósi vár tövében, közvetlenül a fürdő mellett az Aquaplus építheti fel azt a négycsillagos, 44 szobás szállodát is, amelyet az egykori malom épületéből alakítanak ki 1,1 milliárd forintos költséggel. A szálloda ugyancsak 2010 májusára készül el, számol be a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.