<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Magyarországon is egyre népszerűbbek az aquaparkok, sőt a csúszdás és medencés élményekre nemcsak ezek a létesítmények építenek, hanem a hazai élményfürdők is, írja a Napi Gazdaság.

A hajdúszoboszlói aquapark hazánk első csúszdaparadicsoma, 2000-ben építették, majd két év múlva megduplázták a területét, és természetesen a csúszdák és medencék száma is nőtt. A Zalaegerszegtől mindössze két kilométerre épült másik aquapark ma hazánkban az egyik legnagyobb. A vízi paradicsom 7,5 hektáron terül el, s 18 csúszdája van.

A mogyoródi aquaparkban összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog, és a számtalan vízi kaland mellett szárazföldi programokat is kínálnak az idelátogatóknak. A Közép-Európában egyedülálló létesítmény különlegessége 21 csúszdája és kilenc medencéje.

A balatonfüredi vízi vidámpark a legfiatalabb az aquaparkok sorában, technikai megoldásainak köszönhetően felveszi a versenyt bármelyik nyugat-európai hasonló építménnyel. A fent említett vízi paradicsomok általában animációs és egyéb szórakoztató programokkal próbálják meg még színesebbé tenni napi kínálatukat, írja a Napi Gazdaság.