TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Magyarországon is egyre népszerűbbek az aquaparkok, sőt a csúszdás és medencés élményekre nemcsak ezek a létesítmények építenek, hanem a hazai élményfürdők is, írja a Napi Gazdaság.

A hajdúszoboszlói aquapark hazánk első csúszdaparadicsoma, 2000-ben építették, majd két év múlva megduplázták a területét, és természetesen a csúszdák és medencék száma is nőtt. A Zalaegerszegtől mindössze két kilométerre épült másik aquapark ma hazánkban az egyik legnagyobb. A vízi paradicsom 7,5 hektáron terül el, s 18 csúszdája van.

A mogyoródi aquaparkban összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog, és a számtalan vízi kaland mellett szárazföldi programokat is kínálnak az idelátogatóknak. A Közép-Európában egyedülálló létesítmény különlegessége 21 csúszdája és kilenc medencéje.

A balatonfüredi vízi vidámpark a legfiatalabb az aquaparkok sorában, technikai megoldásainak köszönhetően felveszi a versenyt bármelyik nyugat-európai hasonló építménnyel. A fent említett vízi paradicsomok általában animációs és egyéb szórakoztató programokkal próbálják meg még színesebbé tenni napi kínálatukat, írja a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.