<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A holland Maram Invest Kft. és a Duna Plexus Kft. nemrégiben megvásárolt egy kilencven apartmanos üdülőfalut Dunaszentmiklóson azzal a szándékkal, hogy azt 1,3 milliárd forint ráfordítással bővítik és tovább építik - írja a Napi Gazdaság.

Az új tulajdonosok elsőként az elmaradt karbantartásokat pótolják, és befejezik a szerkezetkész lakások építését, amelyeket lakóparkként üzemeltetnek, illetve eladnak. Rendbe hozzák a területen lévő medencéket és sportpályákat is.

Ugyancsak megkezdődtek a háromezer négyzetméteres központi épület befejező munkálatai, ahol a vendégek wellnesscentrumot vehetnek igénybe szubtrópusi és gyermekmedencével, sebes folyóval, pezsgőfürdővel, hidromasszázzsal, szaunával. Lesz hotelbár biliárddal és dartsszal, konferenciaterem, étterem, szolárium és fagylaltterasz.

A későbbiekben további tíz épületet emelnek, ötven ötcsillagos luxusapartmant és 28, állandó tartózkodásra alkalmas apartmant is kialakítanak. A beruházást egy holland nyomdaipari és építőipari nagyvállalkozó finanszírozza a Tatától tíz, Komáromtól és a szlovák-magyar határtól húsz kilométerre található, völgyekkel, hegyekkel, erdőkkel övezett településen - számol be a Napi Gazdaság.