TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A holland Maram Invest Kft. és a Duna Plexus Kft. nemrégiben megvásárolt egy kilencven apartmanos üdülőfalut Dunaszentmiklóson azzal a szándékkal, hogy azt 1,3 milliárd forint ráfordítással bővítik és tovább építik - írja a Napi Gazdaság.

Az új tulajdonosok elsőként az elmaradt karbantartásokat pótolják, és befejezik a szerkezetkész lakások építését, amelyeket lakóparkként üzemeltetnek, illetve eladnak. Rendbe hozzák a területen lévő medencéket és sportpályákat is.

Ugyancsak megkezdődtek a háromezer négyzetméteres központi épület befejező munkálatai, ahol a vendégek wellnesscentrumot vehetnek igénybe szubtrópusi és gyermekmedencével, sebes folyóval, pezsgőfürdővel, hidromasszázzsal, szaunával. Lesz hotelbár biliárddal és dartsszal, konferenciaterem, étterem, szolárium és fagylaltterasz.

A későbbiekben további tíz épületet emelnek, ötven ötcsillagos luxusapartmant és 28, állandó tartózkodásra alkalmas apartmant is kialakítanak. A beruházást egy holland nyomdaipari és építőipari nagyvállalkozó finanszírozza a Tatától tíz, Komáromtól és a szlovák-magyar határtól húsz kilométerre található, völgyekkel, hegyekkel, erdőkkel övezett településen - számol be a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.