Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) három magyar társkiállítóval közösen, a V4 együttműködés keretében jelenik meg India legnagyobb turisztikai szakmai vásárán, a SATTE kiállításon.

A nemzeti turisztikai marketing társaság hírlevelében azt írta, hogy a rendezvény során a Visegrádi Országok turisztikai kínálata január 28-30. között Újdelhiben, január 31-én a kalkuttai workshopon, február 1-2-án pedig Mumbaiban mutatkozik be. A Magyar Turizmus Zrt. 2011. évi marketingtervében kiemelt területként szerepel az úgynevezett feltörekvő piacokon (Arab-öböl térsége, Dél-Amerika és Ázsia – különösen Kína és India) való megjelenés, aktív turisztikai marketingtevékenység révén.

A kiállítással összefüggésben együttműködés alakult ki a Magyar Turizmus Zrt. és a vásáron részt vevő magyar utazási irodák képviselői között. Ennek keretében az utazási irodák vállalták, hogy az MT Zrt.-vel közösen kidolgoznak egy kifejezetten az indiai piac igényeinek megfelelő ajánlatokat bemutató brosúrát, illetve a nemzeti turisztikai marketingszervezettel való egyeztetés után új piaci szegmensekre is készítenek turisztikai ajánlatokat. Az együttműködés részeként a magyar utazási irodák – egymással egyeztetve – különböző, a hazai turisztikai piacon még újnak számító indiai utazási irodákkal veszik fel a kapcsolatot, amelyek képviselőit még az idei évben vendégül látják Magyarországon egy tanulmányút keretében.

A Visegrádi Négyek turisztikai együttműködése a The European Quartet – One Melody (Európai négyes - közös dallam) márkanév alatt 2003 óta folyik. Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia turisztikai együttműködésének fő célja, hogy összehangolt munkával és a rendelkezésre álló források egyesítésével  mind szélesebb körben közösen népszerűsítsék a közép-európai régió turisztikai kínálatát, elsősorban a tengerentúli piacokon.

A Visegrádi Országok tavaly kezdték meg közös marketingtevékenységüket Indiában, mivel a tagországok nagy potenciált láttak az indiai piacban. A Magyar Turizmus Zrt. indiai piacon folytatott marketingtevékenységének következő lépéseként, a társaság február 18-22. az OTM (Outbound Travel Mart-Mumbai) kiállításon több magyar társkiállítóval közösen népszerűsíti a hazai konferenciaturisztikai kínálatot.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.