2017. október 20. 12:33

Minden tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül, valamint ingyenes lesz a készülék-függetlenítés is október 24-től­ a Telenornál.

A Hello Data díjcsomagokkal a Telenor ügyfelei már korlátlan adatforgalmat élvezhetnek belföldön, s a hűségszerződés kötöttségeitől is mentesülnek.

A közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a cég több változtatást bevezet, amelyek kedvezően érintik az ügyfeleiket. A jogszabály-módosítás ugyan lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor viszont keddtől, október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor. Csak abban az esetben kérnek 24 hónapos hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.
 
(sg.hu) 

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítjük ügyfeleik szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink. A cég munkatársai egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet - ígéri a Telenor a lapunkhoz is eljuttatott közleményben.
 
mfor.hu