2017. október 20. 12:33

Minden tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül, valamint ingyenes lesz a készülék-függetlenítés is október 24-től­ a Telenornál.

A Hello Data díjcsomagokkal a Telenor ügyfelei már korlátlan adatforgalmat élvezhetnek belföldön, s a hűségszerződés kötöttségeitől is mentesülnek.

A közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a cég több változtatást bevezet, amelyek kedvezően érintik az ügyfeleiket. A jogszabály-módosítás ugyan lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor viszont keddtől, október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor. Csak abban az esetben kérnek 24 hónapos hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.
 
(sg.hu) 

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítjük ügyfeleik szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink. A cég munkatársai egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet - ígéri a Telenor a lapunkhoz is eljuttatott közleményben.
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.