TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A most fontolgatott változtatás sokkal inkább gesztusértékű, minthogy érdemi segítséget jelentsen.

A kormány honlapján jelent meg egy adózási témakört érintő tervezet, mely számos kormányrendelethez hozzányúlna. Az esetek döntő többségében szövegcserés módosításokat vezetnének át, a hallgatói hitelrendszerről szóló rendeletnél azonban ennél kicsit többről van szó.

A jelenleg hatályos rendelet értelmében a törlesztési kötelezettség kezdete a hallgatói jogviszony megszűnését követő negyedik hónap első napja, de legkésőbb a 40. életév betöltése utáni negyedik hónap.

Ezt a végső határidőt tolná ki a kormány most 5 évvel, vagyis a diákhitellel rendelkezőknek legkésőbb a 45. életév betöltése utáni negyedik hónap első napjától kell megkezdeni a törlesztést.

Tekintve, hogy lehetőségeihez mérten sokkal valószínűbb, hogy a diákok mielőbb szeretnék letudni a diákhitel törlesztését, és nem elhúzni azt a legvégső határidőig, ez a lépés sokkal inkább szimbolikus jellegűként értelmezhető, mint érdemi segítségként.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.