2008. november 11. 06:29

A Dél-Dunántúli Regionális Tanács hatszázmillió forintos támogatásával négycsillagos wellness szállodát épít Dombóváron a Gunaras Zrt. - közölte a cég vezérigazgatója.

Bárdi Róbert elmondta: a kétmilliárd forintos beruházással készülő szálloda építését várhatóan november közepén kezdik el, és 2011-ben adják át. Hozzátette: a létesítmény a Dél-Dunántúl első négycsillagos, resort típusú - azaz egy életstílus igényeit is kielégítő - wellness és gyógyszállodája lesz.

A szálloda 94, túlnyomó részben egyszobás lakóegységből áll majd, az épület földszintjén konferenciaterem, étterem is helyet kap. Bárdi Róbert szerint a létesítmény szolgáltatásait országosan is egyedivé teszik majd azzal, hogy megjelenik bennük a keleti és nyugati gyógyfürdő-kultúra egyaránt.

Dombóvár-Gunarason 1977 óta működik elismert gyógyfürdő. Jelenleg hét beltéri gyógyvizes medence folyamatosan üzemel, a fürdőt évente közel 150 ezer vendég keresi fel. A zrt. 2003-ban a Széchenyi-terv pályázatán 250 millió forintos támogatást kapott a gyógyászati részleg felújítására, amelyet összesen félmilliárd forintból 2004-ben végeztek el.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.