1p

A Dél-Dunántúli Regionális Tanács hatszázmillió forintos támogatásával négycsillagos wellness szállodát épít Dombóváron a Gunaras Zrt. - közölte a cég vezérigazgatója.

Bárdi Róbert elmondta: a kétmilliárd forintos beruházással készülő szálloda építését várhatóan november közepén kezdik el, és 2011-ben adják át. Hozzátette: a létesítmény a Dél-Dunántúl első négycsillagos, resort típusú - azaz egy életstílus igényeit is kielégítő - wellness és gyógyszállodája lesz.

A szálloda 94, túlnyomó részben egyszobás lakóegységből áll majd, az épület földszintjén konferenciaterem, étterem is helyet kap. Bárdi Róbert szerint a létesítmény szolgáltatásait országosan is egyedivé teszik majd azzal, hogy megjelenik bennük a keleti és nyugati gyógyfürdő-kultúra egyaránt.

Dombóvár-Gunarason 1977 óta működik elismert gyógyfürdő. Jelenleg hét beltéri gyógyvizes medence folyamatosan üzemel, a fürdőt évente közel 150 ezer vendég keresi fel. A zrt. 2003-ban a Széchenyi-terv pályázatán 250 millió forintos támogatást kapott a gyógyászati részleg felújítására, amelyet összesen félmilliárd forintból 2004-ben végeztek el.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!