<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

A Dél-Dunántúli Regionális Tanács hatszázmillió forintos támogatásával négycsillagos wellness szállodát épít Dombóváron a Gunaras Zrt. - közölte a cég vezérigazgatója.

Bárdi Róbert elmondta: a kétmilliárd forintos beruházással készülő szálloda építését várhatóan november közepén kezdik el, és 2011-ben adják át. Hozzátette: a létesítmény a Dél-Dunántúl első négycsillagos, resort típusú - azaz egy életstílus igényeit is kielégítő - wellness és gyógyszállodája lesz.

A szálloda 94, túlnyomó részben egyszobás lakóegységből áll majd, az épület földszintjén konferenciaterem, étterem is helyet kap. Bárdi Róbert szerint a létesítmény szolgáltatásait országosan is egyedivé teszik majd azzal, hogy megjelenik bennük a keleti és nyugati gyógyfürdő-kultúra egyaránt.

Dombóvár-Gunarason 1977 óta működik elismert gyógyfürdő. Jelenleg hét beltéri gyógyvizes medence folyamatosan üzemel, a fürdőt évente közel 150 ezer vendég keresi fel. A zrt. 2003-ban a Széchenyi-terv pályázatán 250 millió forintos támogatást kapott a gyógyászati részleg felújítására, amelyet összesen félmilliárd forintból 2004-ben végeztek el.

MTI/Menedzsment Fórum