TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A világ egyik legnagyobb utazási vállalatának számító Thomas Cook felvásárolta a luxusutazásokat kínáló Elegant Resortot.

Az 1988-ban alapított, Chester-központú Elegant Resorts személyre szabott karib-tengeri és afrikai szafariutakat kínál. A vállalat tavaly 20 ezer üdülőnek szervezett utakat.

„A felvásárlással növelni tudjuk jelenlétünket az exkluzív utaztatások igen jövedelmező piacán” - közölte Manny Fontenla-Novoa, a Thomas Cook vezérigazgatója. Az ügylet értékét nem hozták nyilvánosságra a felek, számol be a BBC News.

Idén a Thomas Cook már megszerezte a Hotels4u.com szállodafoglaló holnapot. A társaság akkor 22 millió fontot fizetett az internetes cégért.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.