2017. április 20. 12:55

Weboldalán adott ki figyelmeztetést a legnagyobb magyar bank. Adathalászok próbálják az ügyfelek adatait ellopni.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől, áll a bank figyelmeztetésében.

Felhívják klinesek figyelmét, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak! Ahogy már számos alkalommal, most is azt hangsúlyozza a bank,hogy soha nem kértek és nem kérnek e-mailben ügyfél adatokat vagy a szolgáltatás megerősítését.


Arra is felhívják az ügyfelek figyelmét, hogy amennyiben tájékoztatásuk késve ért el valakit, és már megadta az adatait, akkor haladéktalanul lépjenek kapcsolatba a bankkal a 06-1-3666-666 telefonszámon vagy e-mailben!

A hitelintézet a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.

MTI