TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Mintegy 1,5 milliárd forint bevétel maradt el az idegenforgalomban a szeptemberi és októberi budapesti utcai zavargások miatt - jelentette ki Somogyi Zoltán, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium turizmusért felelős szakállamtitkára az MTI érdeklődésére Egerben.

Erre nem kiváncsiak a turisták

A vendégek elsősorban a budapesti, magas kategóriájú szálláshelyekről maradtak el, ami negyvenezer vendégéjszaka kiesését jelenti - közölte Somogyi Zoltán, aki egy turisztikai konferencián vett részt a hevesi megyeszékhelyen. Összességében az elmúlt két hónapban, az előző évek hasonló időszakához képest radikálisan, öt-hét százalékkal csökkent a látogatottság - tette hozzá.

A szakállamtitkár elmondta: nem ennek ellensúlyozására, ám mégis a csökkenő bevételek pótlása érdekében indították útjára több idegenforgalmi szervezettel közösen a Winter Invasion elnevezésű kampányt, amelynek keretében négy napos szállodai szolgáltatásokat kínálnak három nap áráért.

MTI/Menedzsment Fórum

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.