TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nem értem, mit szeretne elérni a Magyar Turizmus Rt. állami pénzen készített reklámjával. A csónakos szexjelenetet ábrázoló kisfilmmel állítólag a 20 év körüli fiatalok számára szeretnék vonzóbbá tenni a Balatont.

(Részlet a szpotból)

A félrelépő macsóférfi hódítása a romantikus vízparti homályban azonban szerintem legfeljebb a felesége mellett unatkozó férfiak célcsoportját győzheti meg egy "dugikiruccanásra". A fiatalok 20 éves koruk környékén általában még nem házasok, így nem tudom, hogyan azonosulhatnának az aktus után jegygyűrűjét elrejtő férfiszereplővel. És normális esetben a csinos fiatal nők sem arra vágynak, hogy egy nős pasi teperje őket le a nádasban. (A reklám azért is alkalmasabb az idősebb korosztály megszólítására, mert a 80-as években fénykorát élő KFT "Balatoni nyár" című számának klipjéhez hasonlít, amelyben szintén csónakban szeretkezik a pár, illetve a férfi utána megpróbálja elrejteni jegygyűrűjét a lány elől.)

Még valamit nem értek ezzel a reklámmal kapcsolatban. Ha a fantáziatlanságnak akart hadat üzenni az internetes terjesztésre szánt kisfilmmel a cég, miért keverte bele a karikagyűrűt? Nem lehetett volna egyszerűen szeretkező párral hirdetni a tóparti üdülés nagyszerűségét? Ez is elég újszerű lett volna a vállalat részéről, biztos vagyok benne, hogy az áhított publicitást is megkapták volna a médiától. Ráadásul sok a magányos ember, szerintem néhányat közülük ez az alternatíva is meggyőzött volna.

nava

Kapcsolódó anyagok:
Fuckin békávé? Tacepao a kirakatban Fejeld le, mint Zidane! Spórol a kormány Túl jó dolga van a magyar betegnek!

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.