<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az ATV reggeli műsorában beszélt erről.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az ATV Start című műsorában elmondta: 1900 milliárd forint közvetlen támogatást kapnak a családok 2018-ban, és ez a szám a 2010-es támogatás duplája.

Ugyanakkor nem tervezik a családi pótlék emelését, mert a kormány sokkal hatékonyabbnak tartja a munkához kötött támogatásokat.

Novák Katalin elmondta: ma egy átlagos jövedelemből élő két gyermekes család egyáltalán nem fizet személy jövedelemadót. Azt azonban elismerte az államtitkár, hogy ehhez dolgozni kell, viszont a kormány megteremti a lehetőséget a munkához.

Pár hete Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról a Kormányinfón, hogy a kormány már tárgyalta a demográfiai programot, ami gyermekvállalást ösztönző családtámogatások bevezetését és kiszélesítését ösztönzi. Ekkor árulta el azt is, hogy az alanyi jogú támogatások kiszélesítéséről lehet szó. Ebből lehetett arra is következtetni, hogy hosszú idő után a kormány hozzányúl a családi pótlékhoz majd

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.