TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az ATV reggeli műsorában beszélt erről.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az ATV Start című műsorában elmondta: 1900 milliárd forint közvetlen támogatást kapnak a családok 2018-ban, és ez a szám a 2010-es támogatás duplája.

Ugyanakkor nem tervezik a családi pótlék emelését, mert a kormány sokkal hatékonyabbnak tartja a munkához kötött támogatásokat.

Novák Katalin elmondta: ma egy átlagos jövedelemből élő két gyermekes család egyáltalán nem fizet személy jövedelemadót. Azt azonban elismerte az államtitkár, hogy ehhez dolgozni kell, viszont a kormány megteremti a lehetőséget a munkához.

Pár hete Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról a Kormányinfón, hogy a kormány már tárgyalta a demográfiai programot, ami gyermekvállalást ösztönző családtámogatások bevezetését és kiszélesítését ösztönzi. Ekkor árulta el azt is, hogy az alanyi jogú támogatások kiszélesítéséről lehet szó. Ebből lehetett arra is következtetni, hogy hosszú idő után a kormány hozzányúl a családi pótlékhoz majd

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.