TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Nem érdemi a BKV új, három százalékos béremelési ajánlata - közölték a szakszervezetek, hozzátéve, hogy ragaszkodnak a nyolc százalékos béremeléshez.

A múlt pénteki egyeztetésen a tömegközlekedési vállalat 2,8 százalékos béremelési ajánlattal érkezett, ezt emelte meg hétfőn a konzultáció során három százalékra - mondta Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének és a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének szóvivője.

Hozzátette: a múlt héten a BKV által átadott megállapodás-tervezet több pontjáról - a létszámleépítésről, a kollektív szerződésről és az üzemóra-szorzóról - külön kíván tárgyalni a BKV.

A BKV és a szakszervezetek legközelebb csütörtökön délelőtt ülnek tárgyalóasztalhoz.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.