2009. február 24. 09:44

Nem érdemi a BKV új, három százalékos béremelési ajánlata - közölték a szakszervezetek, hozzátéve, hogy ragaszkodnak a nyolc százalékos béremeléshez.

A múlt pénteki egyeztetésen a tömegközlekedési vállalat 2,8 százalékos béremelési ajánlattal érkezett, ezt emelte meg hétfőn a konzultáció során három százalékra - mondta Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének és a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének szóvivője.

Hozzátette: a múlt héten a BKV által átadott megállapodás-tervezet több pontjáról - a létszámleépítésről, a kollektív szerződésről és az üzemóra-szorzóról - külön kíván tárgyalni a BKV.

A BKV és a szakszervezetek legközelebb csütörtökön délelőtt ülnek tárgyalóasztalhoz.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.