TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A virtuális állásbörze három napig volt elérhető a CV-Online weboldalán. Itt képviseltették magukat a cégek "standokkal", melyek rövid leírást tartalmaztak a vállalatokról, a felvételi folyamatról, az ajánlott pozíciókról és feltételekről.

Az álláskeresők a hagyományos állásbörzékhez hasonlóan a jelentkezésen túl kérdéseket is feltehettek a résztvevőknek. Mivel az online állásbörze internet kapcsolattal bárhonnan elérhető volt, az álláskeresőknek nem kellett több száz kilométert utazniuk ahhoz, hogy részt vehessenek.

A börzén 74 cég, többek között informatikai, építési, gyógyszeripari, kereskedelmi, oktatási tevékenységet végző vállalatok képviseltették magukat, így bárki találhatott számára megfelelő pozíciót.

"Az álláskeresők igen aktívak voltak. Az állásbörze oldalaira több mint 30 ezren látogattak el a fenti időszak alatt, s közel 350 hozzászólás érkezett" - fejtette ki Szabó Szilvia, a CV-Online magyarországi vezetője. Az álláskeresők és állást kínálók is elégedettek voltak a kezdeményezéssel. A börze hatékonyságát igazolja az is, hogy a hirdetésekre való jelentkezés után több álláskeresőt már másnapra behívtak interjúra.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.