2006. május 11. 13:11

A virtuális állásbörze három napig volt elérhető a CV-Online weboldalán. Itt képviseltették magukat a cégek "standokkal", melyek rövid leírást tartalmaztak a vállalatokról, a felvételi folyamatról, az ajánlott pozíciókról és feltételekről.

Az álláskeresők a hagyományos állásbörzékhez hasonlóan a jelentkezésen túl kérdéseket is feltehettek a résztvevőknek. Mivel az online állásbörze internet kapcsolattal bárhonnan elérhető volt, az álláskeresőknek nem kellett több száz kilométert utazniuk ahhoz, hogy részt vehessenek.

A börzén 74 cég, többek között informatikai, építési, gyógyszeripari, kereskedelmi, oktatási tevékenységet végző vállalatok képviseltették magukat, így bárki találhatott számára megfelelő pozíciót.

"Az álláskeresők igen aktívak voltak. Az állásbörze oldalaira több mint 30 ezren látogattak el a fenti időszak alatt, s közel 350 hozzászólás érkezett" - fejtette ki Szabó Szilvia, a CV-Online magyarországi vezetője. Az álláskeresők és állást kínálók is elégedettek voltak a kezdeményezéssel. A börze hatékonyságát igazolja az is, hogy a hirdetésekre való jelentkezés után több álláskeresőt már másnapra behívtak interjúra.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.