TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Számos utazási iroda fittyet hány arra, hogy bevonták az engedélyét, továbbra is ott van a piacon, sőt akad olyan utazásszervező cég is, amelyik soha nem is kapott a működéséhez hivatalos jóváhagyást - írta a szerdai Világgazdaság.

Az illegális utazásszervezők ellen több éve küzd a szakmai érdekvédő szervezet. A feketézők ugyanis jogosulatlan előnyhöz jutnak a gyakran több százmilliós biztosítási fedezetet garantáló, engedéllyel működő irodákkal szemben. Utazóik saját zsebből fizethetik a hazautat, kártérítésre pedig egyáltalán nem számíthatnak.

A Világgazdaság összeállításából kiderült, hogy a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal folyamatosan frissíti azt a jelenleg 167 irodából álló listát, amely az engedélyüktől megfosztott cégeket jegyzi. Ezek nagy része csődbe ment, másokat felszámoltak, az utasokat a biztosító szállította haza. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.