<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Jogszabálysértés miatt 2009. július 28-án törölte a hatósági nyilvántartásból a KBT Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH).

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Kereskedelmi és Piacfelügyeleti Hatóság Idegenforgalmi Osztálya 2009. július 28-án jogerősen hivatalból törölte a KBT Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt. (2510 Dorog, Schiller u. 25.) utazási vállalkozót a közhitelű hatósági nyilvántartásból jogszabálysértés miatt.

Az utazási vállalkozó Avantgarde Utazási Iroda néven 1065 Budapest, Podmaniczky u. 12. címen végzett utazásszervező és –közvetítő tevékenységet. Az utazási vállalkozó további utakat nem szervezhet és nem bonyolíthat le, derült ki a MKEH honlapján található közleményből. Az Avantgarde utazási iroda utasai a QBE biztosítóhoz fordulhatnak kárrendezésért - fűzik hozzá.

Az MKEH honlapja szerint az Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt. 2009-ben már a hatodik törölt utazási iroda a QUITT TOURS Utazási Iroda néven ismert Qahirah Utazásszervező Kft., az 5 Kontinens Utazási Iroda Kft., a CENTER TOURS Utazási és Kereskedelmi Kft., a SIRIUS TRAVEL Utazásszervezési és Szolgáltató Kft., valamint az Ariadne-Quatra Utazási Iroda Kft. után.

MTI/Menedzsment Fórum