Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

Jogszabálysértés miatt 2009. július 28-án törölte a hatósági nyilvántartásból a KBT Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH).

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Kereskedelmi és Piacfelügyeleti Hatóság Idegenforgalmi Osztálya 2009. július 28-án jogerősen hivatalból törölte a KBT Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt. (2510 Dorog, Schiller u. 25.) utazási vállalkozót a közhitelű hatósági nyilvántartásból jogszabálysértés miatt.

Az utazási vállalkozó Avantgarde Utazási Iroda néven 1065 Budapest, Podmaniczky u. 12. címen végzett utazásszervező és –közvetítő tevékenységet. Az utazási vállalkozó további utakat nem szervezhet és nem bonyolíthat le, derült ki a MKEH honlapján található közleményből. Az Avantgarde utazási iroda utasai a QBE biztosítóhoz fordulhatnak kárrendezésért - fűzik hozzá.

Az MKEH honlapja szerint az Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt. 2009-ben már a hatodik törölt utazási iroda a QUITT TOURS Utazási Iroda néven ismert Qahirah Utazásszervező Kft., az 5 Kontinens Utazási Iroda Kft., a CENTER TOURS Utazási és Kereskedelmi Kft., a SIRIUS TRAVEL Utazásszervezési és Szolgáltató Kft., valamint az Ariadne-Quatra Utazási Iroda Kft. után.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.