TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A külföldi látogatók 2008 első hat hónapjában 449 milliárd forint értékben fogyasztottak Magyarországon, ami tizenkét százalékkal több az egy évvel korábbinál, eközben a külföldre látogató magyarok 302 milliárd forintot költöttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

A KSH közleménye szerint a nemzetközi személyszállítási forgalmat nem tartalmazó fizetési mérleg 136 milliárd forintos egyenleggel zárt, és tizenkét százalékkal volt kevesebb az egy évvel azelőttinél.

Az év első hat hónapjában 17 millió külföldi látogató érkezett Magyarországra, ami két százalékkal kevesebb, mint 2007 első félévében. A külföldiek összesen negyvenmillió napot töltöttek el Magyarországon, ami kilenc százalékkal maradt el a bázistól.

A magyar lakosság 7,9 millió alkalommal utazott külföldre, annyiszor mint egy évvel korábban.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.