TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jelentősen csökkenhet jövőre a turisztikai szolgáltatók árbevétele, ha a kormányzat szándékai szerint valóban tizenegy százalékos egészségügyi hozzájárulás fogja terhelni az üdülési csekkeket - írja a Világgazdaság. Az előterjesztés ma kerül a parlament elé.

A tavalyi belföldi vendégforgalom ellenértékének negyedét üdülési csekkel fizették ki idehaza. A szakemberek szerint az ehóval terhelt csekkek esetében a munkáltatók nem nyelik majd le az adóköteles összeget, hanem arányosan ugyanennyivel kisebb értékben adnak utalványt dolgozóiknak.

A csekkforgalom eddig dinamikusan nőtt, tavaly például 27 százalékkal többet vásároltak a vállalatok alkalmazottaik számára, mint két évvel ezelőtt. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány szerint az idén mintegy negyvenmilliárd forintnyi forgalomra lehet számítani - közli a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.