TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2006. május 12. 07:51

Nem kell számítógép és internet ahhoz, hogy az álláskeresők elérjék az Állami Foglalkoztatási Szolgálat egész országra vonatkozó állás- és képzési ajánlatait, ez mobiltelefonról is lehetséges.

A szolgálat ismertetője szerint az álláskeresőnek a WAP segítségével elsőként ki kell választania a számára elfogadható megyét, körzetet, majd ezt követően adhatja meg iskolai végzettségét és fizetési igényét a felkínált lehetőségek között választva. Minden válasz után zárójelben megjelenik, hogy az adott igényre mennyi álláshely található a regisztrációban.

Ezt követően a megadott feltételek szerinti állások listája érhető el. Az egyes munkaköröknél lehívható a munkakör megnevezése, a várható kereset, a szükséges iskolai végzettség, szakképesítés, a munkavégzés helye, a munkáltató neve, telefonszáma, illetve ha van, akkor az adott munkakörre szóló megjegyzés.

A képzési lehetőségek is elérhetők

A képzési lehetőségek listája hasonló módon hívható le, végül a képzésre történő jelentkezést is felkínálja a WAP-on is elérhető szolgáltatás. E szolgáltatások korábban csak a kirendeltségeken, kihelyezett információs helyeken személyesen, vagy az internet keresztül lehetett elérni.

A WAP-os szolgáltatásról pontos és részletes tájékoztató található az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapján, az álláskeresőknek címszó alatt, az állásajánlatok menüpontban, a WAP portál almenüben.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.