<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
MTI

A jövedelmezőség további javítása érdekében, valamint a cascopiacon tapasztalható kiélezett verseny miatt döntött úgy a CIG Pannónia, hogy a 750 millió forintot képviselő, lakossági casco-ügyfélállomány szerződéseit ütemezett felmondással megszünteti, a döntés 14 ezer ügyfelet érint - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az ütemezett felmondás lényege, hogy a cascoszerződések évfordulóig érvényben maradnak, a felmondások ezt követően lépnek érvénybe. A szerződések felmondása idén augusztusban indul, az ügyfelek tájékoztatását a CIG Pannónia hamarosan megkezdi. Ugyanakkor megjegyezték, hogy azoknak, akik évforduló előtt szeretnének biztosítót váltani, erre közös megegyezéssel is lehetőségük van.Felidézték, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. 2016. év végén vásárolta fel a bajor VKB magyarországi vagyonbiztosítóját, így a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) és a cascoportfolió is átkerült az új tulajdonoshoz. Mivel a CIG Pannónia már évekkel ezelőtt kivonult a kgfb-piacról, ezért a társaság 2017. tavaszán az újonnan megszerzett kgfb-állományt tovább értékesítette. A cascoállományt azonban megtartották, hogy egy éven át "teszteljék", érdemes-e a CIG Pannóniának visszatérnie erre a piacra. A 2017-es év számai azt mutatták, hogy a lakossági cascotermék jövedelmezősége és növekedési potenciálja - főként a piacra jellemző kiélezett verseny miatt - elmarad a biztosító más termékeinek eredményességétől, a társaság ezért döntött a cascoállomány leépítéséről - olvasható a biztosító közleményében.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.