TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Donald Trump pénzügyminisztere, Steven Mnuchin legalább olyan megosztó személyiség, mint a főnöke. A korábban bankárként tevékenykedő politikust a mostani kritikus időszak többször is kritizálják, most épp a legendás rocker, Axl Rose találta meg.

A Guns N 'Roses legendás énekese Axel Rose az utóbbi időben ismét kimerészkedett a rivaldafénybe és előadói tevékenysége mellett közéleti kérdésekben is megnyilvánul. Szerdán például az pénzügyminiszterről mondott véleményt, meglehetősen élesen fogalmazott, amikor Steven Mnuchin minősítette, azt írta ugyanis, hogy a pénzügyminiszter egy s..fej.

Mnuchin feladata lenne az amerikai kormányzat újabb gazdaságélénkítő programjának beindítása, és például annak keretében a lakosságnak eljuttatni azokat a csekkeket, ami a kevésbé tehetősek számára biztosítja a túlélést a mostani gazdasági összeomlás közepette. A politikai tevékenysége mellett egyébként a minisztert időnként megtalálják a visszafogottnak semmiképp sem mondható megnyilvánulásai miatt is.

Steven Mnuchin és felesége egy korábbi felvételen új dollár bankjegyekkel Steven Mnuchin és felesége egy korábbi felvételen új dollár bankjegyekkel

Axl Rose megnyilvánulása mellett ugyan nem tudott szó nélkül elmenni, de Trumppal ellentétben nem vállalt fel egy infantilis vitát, és csak annyit kérdezett az énekestől, hogy ő ugyan mit tett az utóbbi időben az országért? Más kérdés, hogy a higgadt választ frappáns visszavágásnak semmiképp sem neveznénk.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.