2020. május 7. 13:57
mfor.hu

Donald Trump pénzügyminisztere, Steven Mnuchin legalább olyan megosztó személyiség, mint a főnöke. A korábban bankárként tevékenykedő politikust a mostani kritikus időszak többször is kritizálják, most épp a legendás rocker, Axl Rose találta meg.

A Guns N 'Roses legendás énekese Axel Rose az utóbbi időben ismét kimerészkedett a rivaldafénybe és előadói tevékenysége mellett közéleti kérdésekben is megnyilvánul. Szerdán például az pénzügyminiszterről mondott véleményt, meglehetősen élesen fogalmazott, amikor Steven Mnuchin minősítette, azt írta ugyanis, hogy a pénzügyminiszter egy s..fej.

Mnuchin feladata lenne az amerikai kormányzat újabb gazdaságélénkítő programjának beindítása, és például annak keretében a lakosságnak eljuttatni azokat a csekkeket, ami a kevésbé tehetősek számára biztosítja a túlélést a mostani gazdasági összeomlás közepette. A politikai tevékenysége mellett egyébként a minisztert időnként megtalálják a visszafogottnak semmiképp sem mondható megnyilvánulásai miatt is.

Steven Mnuchin és felesége egy korábbi felvételen új dollár bankjegyekkel Steven Mnuchin és felesége egy korábbi felvételen új dollár bankjegyekkel

Axl Rose megnyilvánulása mellett ugyan nem tudott szó nélkül elmenni, de Trumppal ellentétben nem vállalt fel egy infantilis vitát, és csak annyit kérdezett az énekestől, hogy ő ugyan mit tett az utóbbi időben az országért? Más kérdés, hogy a higgadt választ frappáns visszavágásnak semmiképp sem neveznénk.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.