1p

Bár számos sebből vérzik a vagyonnyilatkozatok rendszere, még így is találni megdöbbentő vagyonokat, vagy épp teljesen szokatlan lépéseket. A Hét videójának témája nem is lehetne más.

Lapunk ezúttal is több oldalról közelítette meg a hét elején leadott vagyonnyilatkozatokat. Megvizsgáltunk az ingatlanvagyonokat, elkészült a jövedelmi toplista, ezúttal is külön figyelmet szenteltünk a női képviselők anyagi helyezére. Mivel tavaly szokatlanul aktívak voltak az üzleti életben is érdekelt képviselők, a cégügyeiket is összefoglaltuk. Idén először pedig a budapesti kerületi polgármesterek vagyonnyilatkozatait is átböngésztük.

A legfontosabb és legérdekesebb információkról kollégáink mesélnek A Hét videója rovatunkban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!