<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bár számos sebből vérzik a vagyonnyilatkozatok rendszere, még így is találni megdöbbentő vagyonokat, vagy épp teljesen szokatlan lépéseket. A Hét videójának témája nem is lehetne más.

Lapunk ezúttal is több oldalról közelítette meg a hét elején leadott vagyonnyilatkozatokat. Megvizsgáltunk az ingatlanvagyonokat, elkészült a jövedelmi toplista, ezúttal is külön figyelmet szenteltünk a női képviselők anyagi helyezére. Mivel tavaly szokatlanul aktívak voltak az üzleti életben is érdekelt képviselők, a cégügyeiket is összefoglaltuk. Idén először pedig a budapesti kerületi polgármesterek vagyonnyilatkozatait is átböngésztük.

A legfontosabb és legérdekesebb információkról kollégáink mesélnek A Hét videója rovatunkban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.