TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

 

Nyakunkon a december, már csak napok választanak el minket, és elkezdődik az adventi visszaszámolás a karácsonyi ünnepig. Az év legszebb időszaka, amikor családunkat és barátainkat szívesen lepjük meg egy kisebb vagy nagyobb személyre szóló ajándékkal. Itt az ideje kiválasztani és megvásárolni ezeket, mert az utolsó pillanatra hagyott vásárlásokkal könnyedén elkéshetünk.

Fényképek jellemzői

A napi szinten a zsebünkben hordott készülékek minőségileg kivétel nélkül alkalmasak fényképek előhívására. Persze családi fotózások alkalmával profi fotós segítségét is igénybe vehetjük. Bár a profizmus és a kép tökéletessége kizárólag az időzítésen múlik. A legjobban elkapott pillanatokban, amikor épp a megfelelő fényviszonyok között tartózkodunk lehet a legszebb felvételeket készíteni. Nem mindig az előre beállított, akár még hátterezett képek lesznek a legjobbak. Sőt, egy kicsit gyengébb minőségű képet a napjainkban ingyenesen elérhető képszerkesztő programok segítségével szebbé vagy egyedivé is lehet varázsolni.

Fényképes ajándékok

A digitális technológia világában minden a fényképekről szól. Ezek közül a kedvenceink a gyermek képek. A személyes családi emlékek kitűnő nyersanyagok egy egyedi, mégis megfizethető ajándéktárgyhoz.

A fényképes ajándéktárgyak között a bögre, az egéralátét vagy poháralátét, a póló és a párnahuzat mellett más megoldások közül is választhatunk.

 

A nagyszülők imádják a hagyományos jellegű fényképalbumot. Ezt fotókönyvként kínálják napjainkban, amelynek oldalait nekünk tetsző fényképekkel tölthetjük meg. Majd a nyomtatás után végiglapozhatjuk a legszebb pillanatokat megörökítő fényképeket tartalmazó könyvet. A vállalkozó szelleműek, akik nem riadnak vissza némi kreativitást igénylő alkotástól, választhatnak scrapbookot vagy akár fotó dobozt is. Bár a fényképes ajándékok legjobbja a fali vászonkép.

A vászonfotók jellemzői

A Vászonkép Szalonnál rendelhető vászonkép egy művészi alkotás. Lényegében egy festővászonra nyomtatott festményhatású fényképet takar. Speciális bevonattal felületkezelt, amelynek köszönhetően ezek a műalkotások helyet kaphatnak a mindennapi életünkben. A vászonképek különböző méretben rendelhetőek. A minőségét befolyásolja az eredeti fotó felbontása és minősége egyaránt. Tényleges, valós értéket képviselő kisebb vagy nagyobb dekorációs elem lehet bármilyen otthonban, üzleti és egyéb felhasználási területen egyaránt.

Valódi, egyedi és színvonalas ajándék lehetőség, amely az itt elmondottaknál jóval több lehetőséget rejteget magában, mint azt elsőre gondolnánk. A vászonfotók információi között megtalálhatsz minden titkot és rejtélyt ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy olyan gyártót válassz, aki a minőséget tartja mindenek előtt, és a karácsonyi ajándékok elkészítésének határidejét is vállalni tudja.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.