1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A megszokotthoz képest három nappal korábban megkapják a nyugdíjasok a februári járandóságukat a pénzespostástól, közölte a kormányszóvivő a Facebookon.

Jó hírként harangozta be a Facebookra feltöltött videóban Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, hogy három nappal hamarabb érkezik meg a februári nyugdíj azokhoz, akiknek a postás viszi ki. A 13. havi, emelt összegű nyugdíj is előbb jut el az idősekhez. Ugyanakkor a szóvivő azt is közölte, hogy mivel a postások a szokásosnál több pénzzel fognak most dolgozni, így több időre van szükség a kézbesítésre.

Azok, akik banki utalással kapják a nyugdíjat nem fognak változást észlelni, mivel nekik a megszokott 10-i időpontban utalják a pénzt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!