3p

A CIB, a Raiffeisen és az UniCredit Bank is jóváírási akciókat hirdetett, ami röviden annyit tesz, hogy meghatározott összegű hitelfelvételnél akár több tízezer forintot is jóváírnak a kölcsönfelvevő bankszámláján. Az akcióhoz várhatóan további bankok is csatlakoznak, de a népszerű vásárlási szezonban nemcsak a választott terméket, hanem a pénzintézetek ajánlatait is tanácsos összehasonlítani, mert nem mindig a legakciósabb a legkedvezőbb is egyben.

Több bank is pénzvisszatérítési akcióval várja a személyi kölcsönt igénylő ügyfeleket a „fekete péntek” időszakában – áll a money.hu összeállításában. Mint a portál írja, a CIB Bank minimum 1 millió forintos személyi kölcsön felvétele után 100 ezer forint jóváírást teljesít a hitelfelvevőnek ugyanennél a pénzintézetnél vezetett bankszámlájára, ha az igénylés az erre kijelölt banki weboldalon történik a promóció feltételeinek megfelelően 2023. november 13-26. között.

A Raiffeisen Bank 1 havi törlesztőrészletnek megfelelő összeget (de maximum 50 ezer forintot) ír jóvá a feltételeket teljesítő igénylőknek, szintén legalább 1 millió forintos kölcsönösszeg felvétele esetén, ha az igénylés 2023. november 16-30. között történik.

Az UniCredit Bank két akciója összevonásra kerülhet a 2023. november 20. és december 3. közötti akciós időszakban, ugyanis a már régebben futó cashback akció 50 ezer forintos pénzvisszatérítése a Black Friday időszakban extra 30 ezer forintos jóváírással egészül ki. Így összesen 80 ezer forintot kaphatnak vissza az akciós feltételeket teljesítő, legalább 5 millió forintos személyi kölcsönt igénylők.

A pénzügyi szakportál rámutat, olyan személyi kölcsönnel összefüggő akciót is találunk az év ezen időszakában, amikor vásárlási utalványt kaphatnak az akciós feltételeknek megfelelő hiteligénylők. Nem kizárt, hogy a következő napokban és hetekben több bank is akciókat hirdet majd a vásárlási szezonban igen népszerű személyi kölcsön termékeire – írják.

Tízezreket lehet megfogni, ha a megfelelő helyen kérünk személyi hitelt. Fotó: Pixabay
Tízezreket lehet megfogni, ha a megfelelő helyen kérünk személyi hitelt. Fotó: Pixabay

A money.hu felidézi, jelenleg egy 2 millió forintos személyi kölcsön esetében a havi törlesztőrészlet 7 éves futamidőre nézve a legolcsóbb ajánlatoknál 37 ezer forint körül alakul, míg egy drágább konstrukciónál akár 48 ezer forint is lehet. A teljes visszafizetendő összegben pedig több mint 900 ezer forint különbség is mutatkozhat a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között. Érdemes tehát összehasonlítani az ajánlatokat, ha kölcsönre van szükség a vásárláshoz – hangsúlyozzák. A személyi kölcsönök ma már az igényléstől számítva akár órák alatt a bankszámlán lehetnek. Ugyanakkor hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelni kell, hogy belefér-e a havi kiadásokba a kölcsön törlesztőrészlete. Nem szabad teljesen kifeszíteni a költségvetést, mindig kell, hogy maradjon pénzügyi mozgástér – hívják fel a figyelmet a money.hu szakértői.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!