1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Változást hozott a 2024-es év.

A korábbi évekkel ellentétben nem kettő, hanem egy részletben kell az idei évtől megfizetnünk a gépjárműadót – írja cikkében az Agroinform.hu

A cikk szerint ha az adóról szóló határozat április 15. után érkezik, akkor az adót a fellebbezési határidő (ami 15 nap) lejártát követő 15 napon belül kell megfizetni. Június 30-ig a természetes személyek öthavi pótlékmentes részletfizetést kérelmezhetnek.

A portál szerint a határidő változása miatt idén elvileg mindenki kap határozatot, 2025-től azonban már csak az, akinél változik a fizetendő adó összege. Ezután ha nincsen változás, csak az értesítő érkezik majd, mindenkori április 15. határidővel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!