2018. május 15. 14:39
mfor.hu

Egyre többen élnek élettársi kapcsolatban Magyarországon, melynek népszerűsége elsősorban abban rejlik, hogy nem kell hozzá papír, mert létrejön magától a ténytől, hogy a felek közös háztartásban, érzelmi és gazdasági közösségben élnek. Kevesen vannak ugyanakkor tisztában azzal, milyen jogokkal és kötelezettségekkel jár az élettársi kapcsolat, valamint hogy teljesen más szabályok vonatkoznak rájuk, mint a házasokra. 

Az ezek közti eligazodást segíti az ismeretterjesztő videó, bemutatva többek közt az élettársi kapcsolat legfontosabb vagyonjogi, öröklési kérdéseit, valamint azt, milyen esetben érdemes, és hogyan lehet igazolni az élettársi kapcsolat fennállását.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.