<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

És egy medencével.

Hadházy Ákos független képviselő továbbra is aktívan szállítja Facebook-oldalán a kormánypárti képviselők gyarapodásáról szóló posztokat. Most Szijjártó Péter balatonedericsi nyaralójáról írt, jelezve, hogy a szabadidős telek futballpályával bővült. Mint írja, szerinte "ez ország legpazarabb panorámájával rendelkező focipályája."

Hadházy arra is felhívja a figyelmet, hogy Szijjártó korábbi közlése szerint a telken egy kisebb műanyag medence volt, most már azonban egy (fóliasátorral) fedett, rendes úszómedencét vélhetünk felfedezni a friss fotókon.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.