2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Magyar Telekom, a Vodafone, a DIGI és a Yettel is bejelentést tett a roaming díjak elengedéséről.

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI bejelentették, hogy nem számítanak fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek, ezzel segítve az ott tartózkodók Magyarországra irányuló kommunikációját a kialakult krízishelyzetben. A díjmentes roaming visszamenőleg is érvényes, október 7-től. A Vodafone és a DIGI a havidíjas előfizetések esetében az SMS-, adat- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjakat 2023. október 7-től október 31-ig az aktuális havi számlákban írja jóvá. A feltöltőkártyás ügyfeleket a 2023. október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásfogalmomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják. 

Az Izraelben lévő ügyfelek extra költség nélkül beszélhetnek az itthoniakkal. Fotó: Pexels
Az Izraelben lévő ügyfelek extra költség nélkül beszélhetnek az itthoniakkal. Fotó: Pexels

Korábban a Magyar Telekom is jelezte: az október 6. és 31. között az Izraelben tartózkodó havidíjas ügyfelei roaming-díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja annak érdekében, hogy kapcsolatban tudjanak maradni a hozzátartozóikkal, a segítőkkel, a segélyszervezetekkel és az intézményekkel. A vállalat a feltöltőkártyás ügyfeleinek az október 6. óta keletkezett roaming-díjaikat egyszeri, 10 ezer forintos egyenleg feltöltéssel kompenzálja, valamint október 12. és 31. között az izraeli hálózatokon forgalmazott roaminghívás-díjakat lenullázza - közölte a vállalat.

Később a Yettel Magyarország is jelezte: a társaság is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelek roaming díját. Erről az érintett ügyfeleket külön keresi meg a vállalat.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!