1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Végéhez közeledik a lakásbiztosítási kampány.

Bár hivatalosan március 31-ig tartana, az ünnepek miatt keddig köthetnek még lakásbiztosítást a későn ébredő leendő ügyfelek

A Netrisk közleménye szerint a kampány utolsó hetében 84 százalékkal nőtt a náluk kötött szerződések száma, amelyek átlagdíja 36 680 forint volt.  Az eddigi adatok szerint előfordult, hogy egy 2006-ban megkötött biztosítást helyett választott újat magának a tulajdonos. Egy nagykovácsi családi ház esetében pedig az új lakásbiztosítás éves díja több mint 60 ezer forinttal lett alacsonyabb.

Még észbe kaphat, ha biztosítást akar kötni
Még észbe kaphat, ha biztosítást akar kötni
Fotó: Mester Nándor

Új korszak

Besnyő Márton, a Netrisk ügyvezető igazgatója emlékeztett, az idei kampány különleges, hiszen most először fordult elő, hogy nemcsak a biztosítás évfordulójakor, hanem márciusban is köthetnek új lakásbiztosítás az ingatlantulajdonosok vagy bérlők.

Az alapbiztosítások mellé sokan kötnek különböző kiegészítő szolgáltatásokat. Ezek közül a legnépszerűbbek az ablak- és tetőbeázásra, elfolyt víz költségének megtérítésére, duguláselhárításra, klímaberendezésekre és a besurranó tolvajok okozta károkra szólnak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!