2019. január 29. 14:40
mfor.hu

Évente több százezren szerzik vissza sikeresen a pénzüket, de még mindig sokan vannak azok, akik veszni hagyják jogos pénzkövetelésüket, mert félnek egy költséges és hosszú pereskedéstől, vagy attól, hogy nincs elegendő bizonyíték a kezükben, így nem tudják majd érvényesíteni az igazukat.

Sokan nem tudják, hogy van egy egyszerű és jogszerű megoldás, amellyel bírósági per nélkül, gyorsan visszaszerezheti pénzét az, akinek tartoznak. Sőt, mindehhez még bizonyítékok, például ki nem fizetett számlák, vagy szerződések csatolására sincs szükség, mindössze ismernünk kell adósunk belföldi lakcímét, tartózkodási helyét vagy székhelyét. Az alábbi animációs kisfilm ebben nyújt segítséget a Magyar Országos Közjegyzői Kamara segítségével.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.