2019. január 29. 14:40
mfor.hu

Évente több százezren szerzik vissza sikeresen a pénzüket, de még mindig sokan vannak azok, akik veszni hagyják jogos pénzkövetelésüket, mert félnek egy költséges és hosszú pereskedéstől, vagy attól, hogy nincs elegendő bizonyíték a kezükben, így nem tudják majd érvényesíteni az igazukat.

Sokan nem tudják, hogy van egy egyszerű és jogszerű megoldás, amellyel bírósági per nélkül, gyorsan visszaszerezheti pénzét az, akinek tartoznak. Sőt, mindehhez még bizonyítékok, például ki nem fizetett számlák, vagy szerződések csatolására sincs szükség, mindössze ismernünk kell adósunk belföldi lakcímét, tartózkodási helyét vagy székhelyét. Az alábbi animációs kisfilm ebben nyújt segítséget a Magyar Országos Közjegyzői Kamara segítségével.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.