2019. január 29. 14:40
mfor.hu

Évente több százezren szerzik vissza sikeresen a pénzüket, de még mindig sokan vannak azok, akik veszni hagyják jogos pénzkövetelésüket, mert félnek egy költséges és hosszú pereskedéstől, vagy attól, hogy nincs elegendő bizonyíték a kezükben, így nem tudják majd érvényesíteni az igazukat.

Sokan nem tudják, hogy van egy egyszerű és jogszerű megoldás, amellyel bírósági per nélkül, gyorsan visszaszerezheti pénzét az, akinek tartoznak. Sőt, mindehhez még bizonyítékok, például ki nem fizetett számlák, vagy szerződések csatolására sincs szükség, mindössze ismernünk kell adósunk belföldi lakcímét, tartózkodási helyét vagy székhelyét. Az alábbi animációs kisfilm ebben nyújt segítséget a Magyar Országos Közjegyzői Kamara segítségével.

 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!