1p

Gyengült hétfőn a forint.

Gyengült hétfőn a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli kezdéshez képest a bankközi devizapiacon.

Az euró jegyzése este fél hétre 398,61 forintra emelkedett a 12 órával korábbi 396,56 forintról, a dollár jegyzése 368,55 forinton állt a kora reggeli 365,35 forint után. A svájci frankot pedig 398,14 forinton jegyezték este 395,38 forint után.

Gyengült hétfőn a forint. Fotó: Depositphotos
Gyengült hétfőn a forint. Fotó: Depositphotos

A forint a reggeli jegyzéséhez képest hétfőn 0,5 százalékkal gyengült az euróval, 0,9 százalékkal a dollárral, és 0,7 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Hétfői kezdőárfolyamán a forint az előző heti kezdéshez képest 0,5 százalékkal állt gyengébben az euróval, de 1,2 százalékkal erősebben a dollárral és a svájci frankkal szemben egyaránt.

Hétfő esti jegyzésén a forint az év eleji kezdésnél 0,3 százalékkal áll erősebben az euró, 1,3 százalékkal erősebben a dollár, és 1,4 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében.

Friss árfolyamokat a Privátbankár.hu Árfolyamkeresőjében talál >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!