4p

A magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot Svájc ellen, de bőven volt, aki így is nyert - valaki például 430 forintból 2 milliót.

Csak minden 5. játékos fogadott svájci győzelemre

A Szerencsejáték Zrt. hétvégi összeállítása szerint a várakozásoknak megfelelően az Eb első napjaiban messze a Magyarország – Svájc találkozó volt a legnépszerűbb mérkőzés a fogadók körében a Tippmixen és a Tippmixprón, megelőzve a nyitómeccset, a spanyol - horvát csatát vagy éppen a címvédő olaszok Albánia elleni találkozóját. Szoboszlaiék azonban nem kezdtek jól, már az első félidő után 2-0-s hátrányban voltak. A második játékrészben aztán magára talált a csapat, Varga Barnababás révén szépített, de az egyenlítés nem sikerült, a végén pedig még egy gólt szerzett Svájc, így 3-1-re nyert. A végkimenetelre érkezett tippek 20 százaléka lett jó – 2,30-as záró szorzóért, azonban válogatottunk idei első Eb-gólját jegyző Varga Barnabás találatánál már sokkal többen ünnepelhettek,

aki eltalálta, hogy a Fradi csatára kezdőként betalál, az 3,80-as oddsnak örülhetett.

Utóbbi gól ráadásul azért is volt fontos, mert így két rendkívül népszerű fogadási piacnál is rengeteg tipp vált nyertessé, a „Mindkét csapat szerez gólt”, illetve a „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” soroknál előbbinél 99 százalék, utóbbi esetében 95 százalékban voltak jók a tippek („Igen”, valamint „Igen és Több, mint 2,5”) – 2,06-os és 2,87-es nyereményszorzóért.

Fiola Attila, Varga Barnabás és Schäfer András, valamint Manuel Akanji a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Három magyar, egy svájci - a gólok tekintetében sajnos fordított volt a kép.
Fiola Attila, Varga Barnabás és Schäfer András, valamint Manuel Akanji a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Három magyar, egy svájci - a gólok tekintetében sajnos fordított volt a kép.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Közel 100 százalékos találati arányt hozott a meccshez kapcsolódóan a Tippmixen a „Lesszám 2,5” fogadási sor, valamint a „Mindkét félidőben több, mint 1,5 gól lesz?” opció is, előbbinél a helyes tipp 1,20-as („Több, mint 2,5”), utóbbinál az „Igen” kimenetel 6,50-es oddsot jelentett.

Gulácsi is hozott pénzt a fogadóknak a 4 védéssel

A Tippmixen több új fogadási piac is népszerű volt Marco Rossi csapatának első németországi találkozóján. Most először tippelhettek a sportfogadók arra, hogy szerez gólt cserejátékos a meccsen, valamint több játékoshoz kapcsolódó piac is kiemelten népszerű volt: a kaput eltaláló, illetve a kapura tartó gólszerzési kísérletek száma fogadási sorok rendre közel 100 százalékos találati arányt hoztak.

Szintén az Eb-n bemutatkozó és nagyon népszerű piac volt a „Magyar kapus(ok) védéseinek száma 3,5” sor a Svájc elleni meccsen, ahol Gulácsi Péter négy védést mutatott be, így a helyes kimenetelt („Több, mint 3,5”) eltalálók 2,05-ös oddsnak örülhettek. Érdekesség, hogy több olyan sportfogadó is volt, aki a pontos végeredményt telibe találta, a 3-1-es svájci siker akár 22,00-s nyereményszorzót is érhetett.

A 93. percben szerzett svájci gól később még fájhat nekünk - de sokaknak ez hozta a mixet

A kiemelkedő oddsokat keresőknek sem kellett csalódniuk, igen szép számban voltak nyertes fogadások, ugyanis például arra, hogy a mérkőzésen legalább négy gól lesz, 4,25-ös volt a záró odds, 86 százalékos találati arány mellett, de Szoboszlai Dominik gólpassza a találkozó kezdete előtt akár 5,75-ös oddsért is fogadható volt. Érdekesség, hogy a Liverpool magyar középpályása volt a legnépszerűbb választás a „Gólpasszt ad?” fogadási piac esetében. Érkeztek helyes tippek a „Gólszám (pontosan)” fogadási sorra is – ahol a „4”-es kimenetel 7,50-es szorzót ért, míg a „2. félidő - Pontos eredmény” helyes tippje „1-1” 7,00-s oddsot jelentett a jó tippet leadóknak.

Akinek volt szíve Magyarország ellen fogadni, az sokat nyerhetett

Természetesen nagy nyereményekben, kiemelkedő szelvényekben sem volt hiány a Tippmixen és a Tippmixprón a magyar meccs kapcsán. Előbbi esetében egy budapesti sportfogadó 4-es kötésével 211 ezer 680 Ft-ot nyert, csupán 1 000 Ft kockáztatásával az alábbi szelvénnyel:

Egy debreceni Tippmix-játékos pedig 1 000 Ft-os téttel, 3-as kötés típusú fogadással több, mint 112 ezer Ft-ot nyert, szelvényén eltalálva a magyar meccs pontos végeredményét, még két további Eb-találkozóra leadott helyes tipp mellett.

Az egyik legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvény a torna első napjaiból pedig egy kecskeméti játékosé, aki az alábbi 2-es kötéssel, 430 Ft-os téttel közel 2 millió Ft-ot nyert, 4 500-as eredő szorzót összehozva:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!