2p

A Takarékbanknál már elérhető a szabad felhasználású, fogyasztóbarát személyi hitel, amely elnyerte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) minősítését. A kölcsön már 150 ezer forintos nettó jövedelem esetén is igényelhető, így az átlagnál alacsonyabb keresetűek számára is megoldást nyújt.

Már az első napokban érdeklődést tapasztaltak az ország legnagyobb fiókhálózatával rendelkező Takarékbanknál a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön iránt, amely szabad felhasználású és hitelkiváltásra is használható. 

Már 150 ezer forintos nettó jövedelemtől igényelhető. Fotó: Takarékbank
Már 150 ezer forintos nettó jövedelemtől igényelhető. Fotó: Takarékbank

A Takarékbanknál a fogyasztóbarát személyi kölcsönt kínáló más hitelintézeteknél alacsonyabb, 150 ezer forintos nettó jövedelemtől igényelhető a hitel, amely így az átlagnál kisebb keresetűeknek is elérhető.

A legkisebb felvehető összeget nézve is eltér a Takarékbank a többi hitelintézettől, mert már 300 ezer forinttól kínál kölcsönt, egészen 8 millió forintig. A legfeljebb hétéves futamidő alatt nem változik a kamat, és a havi törlesztőrészletek is egyenlő nagyságúak. 

Az ország legnagyobb fiókhálózatával és mobil bankfiókjaival a Takarékbank az ország számos térségében egyedüliként kínál helyben pénzügyi szolgáltatásokat, így segítve a nem frekventált régiók fejlődését, munkaerőmegtartását, a pandémia utáni gazdasági helyreállását. Az átlagosnál alacsonyabb jövedelemmel is elérhető fogyasztóbarát személyi hitellel pedig a társadalom széles rétegeinek segít kisebb beruházásoknál, felújításoknál vagy átmeneti pénzzavar esetén – mondta Szabó Levente, a Takarékbank vezérigazgató-helyettese.

A Takarékbank mellett még másik öt hazai hitelintézet - az OTP, az Erste, a Budapest Bank, a Magyar Cetelem Bank és a Cofidis Magyarországi Fióktelepe - szabad felhasználású személyi hitele kapta meg eddig az MNB fogyasztóbarát minősítését. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!