2019. november 14. 10:35

A legtöbb ember szeret öltözködni, csinos, az alkalomhoz illő ruhadarabokba bújni, különösen karácsonykor. Ilyenkor az ünnepi hangulat része, hogy a ruhánkkal is kifejezzük: ez az alkalom más, különlegesebb, mint az év többi napja. A gyerekek - már az egészen aprócskák is - ezekből az apró részletekből sokkal inkább átérzik az ünnep meghittségét, mint a szóbeli magyarázatunkat hallgatva. A kicsik is nagyra értékelik, ha van egy-egy olyan holmijuk, amit nem a mindennapokban, hanem ritka pillanatokra tartogatva viselhetnek.

 

Klasszikus elegancia a gyerekeknek is

A klasszikus alkalmi öltözet időtálló, és fantasztikusan mutat a családi fotókon is. A kislányoknak csillámló, fénylő, akár flitterekkel díszített ruhácska, a kisfiúknak pedig nadrág, és színében, mintájában a téli szezonnak megfelelő ing remek választás. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezek a ruhák valóban alkalmiak, ezért sok gyerkőc nincs hozzászokva a viselésükhöz. Akkor válassz ilyet, ha el tudod fogadni, hogy az első pár percnyi csodálatot követően csemetéd számára ez a ruha épp azt a funkciót tölti majd be, mint bármely más ruhája. Ugyanúgy kúszik-mászik majd benne, és a karácsonyi menü minden fogását megtalálod majd rajta az este végén. 

A Ruhafalva webáruház karácsonyi kínálatában a klasszikus daraboktól a mesehősös mintákon át a tündéri babaruhákig mindent egy helyen be tudsz szerezni. Ahogyan minden gyerekruhára igaz, itt is érvényes, hogy a következő szezonra kinövik a gyerkőcök a ruháikat, így pont ugyanannyit fogják tudni hordani ezeket a darabokat is, mint bármi mást. 

Bohókás holmik

Az apróbb gyerekek öltöztetésében nagyobb szabadságot kapsz, hiszen a totyogósok vagy a még ennél is fiatalabb korosztály kevésbé mutat érdeklődést a ruházkodás iránt, ezért a te ízlésed lesz az egyetlen, ami mérvadó. A cukiságfaktor növelésében a kedvesen vicces karácsonyi babaholmik biztosan a segítségedre lesznek. 

A manó- vagy Mikulás ruhába bújtatott apróságok mindenki szívét-lelkét megmelengetik, és a kicsik is imádják magukat ilyen öltözetben visszanézni, amikor már kinőttek ezekből a holmikból. A nagyobbak szívesen dobják fel a ruhájukat pár, a szezonnak megfelelő kiegészítővel: szarvasagancsos hajpánttal, fülvédővel, manósapkával. A zenélő, világító pulcsikkal pedig az óvoda legmenőbb gyerkőce cím is könnyen bezsebelhető. 

Karácsonyi minták, nem csak karácsonykor

A Télapós, karácsonyfás, téli mintákkal díszített pólók és gyerekpulcsik nem csak az ünnepekkor hordhatók, hanem tulajdonképpen végig a téli hónapok során. November közepén már az üzletek is ünnepi díszbe borulnak, megkezdődnek a bölcsis/ovis karácsonyi fotózások, a hónap végén gondos kezecskék által már készülnek a szülőknek szánt meglepetések. Miért ne kezdhetnénk a ruházatunkkal is utalni az évszakban rejlő csodákra? A télűző farsang idejéig bátran hordhatják a gyerekek ezeket a ruhákat, a karácsonyi élmények így elkísérik őket az új év kezdetén is. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.