<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Magyar Nemzet szerint volt, hogy egy teljes szállodát kivettek a miniszterelnök-helyettesnek, nehogy bárki is meglássa.

Évek óta titkos luxusvadászatokra jár Svédországba Semjén Zsolt, írja a Magyar Nemzet a birtokukba került fényképek és dokumentumok alapján. A lap szerint a KDNP-elnök/miniszterelnök-helyettes 2012 óta látogat el évente egy alkalommal a skandináv országba, főként jávor- és rénszarvasra, valamint siketfajdra feni a puskáját.

Semjén ZsoltSemjén Zsolt

Semjén sosem egyedül ment állatokat ölni, rendre elkísérte például a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is. A vadászatokat teljes diszkrécióban szervezték meg, előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, nehogy bárkivel is összefussanak. Erről a vadászatok szervezői beszéltek a lapnak, névtelenséget kérve, akik azt is elmondták: fontos volt, hogy Semjén jó szájízzel távozzon a programról, tehát biztosítani kellett, hogy tudjon vadakat ejteni. Gyalogolni viszont nem szeretett a miniszterelnök-helyettes, ezt a problémát úgy oldották meg, hogy hoztak neki lovat, de olyan is előfordult, hogy Semjén helikopterből lőtt szarvast.

A néhány napos utak alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerültek. A számlát az extra kérések fokozták, például a fent említett kopterezés. Az egyórás légi kirándulás 25 ezer koronába került, vagyis több mint 750 ezer forintba.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.