2018. március 9. 09:04
mfor.hu

A Magyar Nemzet szerint volt, hogy egy teljes szállodát kivettek a miniszterelnök-helyettesnek, nehogy bárki is meglássa.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Évek óta titkos luxusvadászatokra jár Svédországba Semjén Zsolt, írja a Magyar Nemzet a birtokukba került fényképek és dokumentumok alapján. A lap szerint a KDNP-elnök/miniszterelnök-helyettes 2012 óta látogat el évente egy alkalommal a skandináv országba, főként jávor- és rénszarvasra, valamint siketfajdra feni a puskáját.

Semjén Zsolt Semjén Zsolt

Semjén sosem egyedül ment állatokat ölni, rendre elkísérte például a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is. A vadászatokat teljes diszkrécióban szervezték meg, előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, nehogy bárkivel is összefussanak. Erről a vadászatok szervezői beszéltek a lapnak, névtelenséget kérve, akik azt is elmondták: fontos volt, hogy Semjén jó szájízzel távozzon a programról, tehát biztosítani kellett, hogy tudjon vadakat ejteni. Gyalogolni viszont nem szeretett a miniszterelnök-helyettes, ezt a problémát úgy oldották meg, hogy hoztak neki lovat, de olyan is előfordult, hogy Semjén helikopterből lőtt szarvast.

A néhány napos utak alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerültek. A számlát az extra kérések fokozták, például a fent említett kopterezés. Az egyórás légi kirándulás 25 ezer koronába került, vagyis több mint 750 ezer forintba.