1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hétfő reggelre ugyanis gyengült a forint.

Gyengült a forint hétfő reggelre a péntek esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Az MTI közlése szerint az eurót hétfő reggel hét órakor 390,23 forinton jegyezték a péntek esti 389,70 forint után, a dollár jegyzése 354,91 forintra emelkedett 353,22 forintról, a svájci franké pedig 405,92 forintra ment fel 405,33 forintról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 1,5 százalékkal áll gyengébben az egy héttel korábbinál az euróval, 1,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,2 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint 2,3 százalékkal erősödött az euró, 4,9 százalékkal erősödött a dollár ellenében és 0,5 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár oldalára >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!