<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A hétvégi hatoslottó-sorsoláson dől el, hogy újabb milliárdos kerül ki a hazai játékközösségből vagy a főnyeremény összege tovább menetel a mindenkori rekord felé. Az a ritka helyzet áll elő, hogy a hatoslottón magasabb a nyeremény, mint az ötösön.

26 hete nem volt telitalálatos szelvény a Hatoslottó sorsolásán, így vasárnap 2,616 milliárd forint sorsa dőlhet el - ennyi pénz vár arra a szerencsés játékosra, aki helyesen tippeli meg az összes számot. A nyeremény a Hatoslottó történetének második legmagasabb összege.

Ha a következő 3 hétben továbbra sem adnak fel telitalálatos szelvényt, akkor várhatóan megdől minden idők legnagyobb Hatoslottó nyereménye.

Ezen a hétvégén az a ritka eset fordul elő újra, hogy az Ötöslottó 2,272 milliárdos várható főnyereménye elmarad a Hatoslottó várható jackpotjától - derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

Az ötöslottón egyébként a telitalálat esélye 1:43,94 millió, mígy a hatoslottóé 1:8,15 millió - a kisebb esélyt általában magasabb nyeremény "jutalmazza", most azonban ott érhetünk el nagyobb nyereményt, ahol egyébként is nagyobb a nyerési esély. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.