1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A hétvégi hatoslottó-sorsoláson dől el, hogy újabb milliárdos kerül ki a hazai játékközösségből vagy a főnyeremény összege tovább menetel a mindenkori rekord felé. Az a ritka helyzet áll elő, hogy a hatoslottón magasabb a nyeremény, mint az ötösön.

26 hete nem volt telitalálatos szelvény a Hatoslottó sorsolásán, így vasárnap 2,616 milliárd forint sorsa dőlhet el - ennyi pénz vár arra a szerencsés játékosra, aki helyesen tippeli meg az összes számot. A nyeremény a Hatoslottó történetének második legmagasabb összege.

Ha a következő 3 hétben továbbra sem adnak fel telitalálatos szelvényt, akkor várhatóan megdől minden idők legnagyobb Hatoslottó nyereménye.

Ezen a hétvégén az a ritka eset fordul elő újra, hogy az Ötöslottó 2,272 milliárdos várható főnyereménye elmarad a Hatoslottó várható jackpotjától - derül ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

Az ötöslottón egyébként a telitalálat esélye 1:43,94 millió, mígy a hatoslottóé 1:8,15 millió - a kisebb esélyt általában magasabb nyeremény "jutalmazza", most azonban ott érhetünk el nagyobb nyereményt, ahol egyébként is nagyobb a nyerési esély. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!