2p

Hatósági áras üzemanyagot csak készpénzzel vagy azonnali utalással engednek fizetni egy Nógrád megyei kúton. Költségcsökkentés.

Az ATV riportja szerint a nádújfalui benzinkúton feliratok figyelmeztetik az autósokat, hogy csak készpénzért vehetnek hatósági áras üzemanyagot. Aki kártyával akar fizetni, attól piaci árat kérnek. A kút munkatársa szerint a 480 forintos üzemanyagárból nem tudják fedezni a felmerülő költségeket.

„Különböző költségeket, a banki terminál költségét, a rezsiköltséget, a szállítás költségét, a munkabéreket a benzinkút fizeti és ez már annyira megterhelő egy vállalkozó részére, hogy azt már nem tudja fizetni. Én 11 éve dolgozom már ezen a benzinkúton, ennyi probléma még soha nem volt, mint az elmúlt félévben a különböző rendeletek miatt”

- nyiltakozta az ATV-nek, és azt is elmondta, az új szabály bevezetése óta többször is ellenőrizték őket, de mindent rendben találtak.

A helyi ügyeleket a beszámoló szerint nem zavarja a költségcsökkentő megoldás, a számlát pedig azonnali átutalással is ki lehet fizetni, ehhez wifit, sőt akár számítógépet is biztosítanak a kúton. A 480 forintos üzemanyagon kívül egyébként minden mást lehet kártyával is fizetni a kúton.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!