<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hatósági áras üzemanyagot csak készpénzzel vagy azonnali utalással engednek fizetni egy Nógrád megyei kúton. Költségcsökkentés.

Az ATV riportja szerint a nádújfalui benzinkúton feliratok figyelmeztetik az autósokat, hogy csak készpénzért vehetnek hatósági áras üzemanyagot. Aki kártyával akar fizetni, attól piaci árat kérnek. A kút munkatársa szerint a 480 forintos üzemanyagárból nem tudják fedezni a felmerülő költségeket.

„Különböző költségeket, a banki terminál költségét, a rezsiköltséget, a szállítás költségét, a munkabéreket a benzinkút fizeti és ez már annyira megterhelő egy vállalkozó részére, hogy azt már nem tudja fizetni. Én 11 éve dolgozom már ezen a benzinkúton, ennyi probléma még soha nem volt, mint az elmúlt félévben a különböző rendeletek miatt”

- nyiltakozta az ATV-nek, és azt is elmondta, az új szabály bevezetése óta többször is ellenőrizték őket, de mindent rendben találtak.

A helyi ügyeleket a beszámoló szerint nem zavarja a költségcsökkentő megoldás, a számlát pedig azonnali átutalással is ki lehet fizetni, ehhez wifit, sőt akár számítógépet is biztosítanak a kúton. A 480 forintos üzemanyagon kívül egyébként minden mást lehet kártyával is fizetni a kúton.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.