1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama közel van a 390-es szinthez, s ha gyenge lesz a fél 9-kor megjelenő júliusi inflációs adat, akár nagyobb gyengülés is jöhet.

Gyengült kissé a forint kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben a hétfői, fél százalék körüli erősödés után.

Az MTI közlése szerint az eurót 388,58 forinton jegyezték reggel hét órakor a hétfő esti 388,25 forint után. A dollár jegyzése 353,57 forintra ment fel 353,02 forintról, a svájci franké pedig 404,67 forintra 403,77-ről.

Épp nem túl erős. Fotó: Depositphotos
Épp nem túl erős. Fotó: Depositphotos

Kedd reggeli jegyzésén a forint 0,2 százalékkal áll gyengébben a hó eleji kezdésnél az euróval, 0,3 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta 2,7 százalék nyereségre tett szert a forint az euró, 5,3 százalék nyereségre a dollár ellenében, de 0,2 százalékkal áll az év eleji kezdés alatt a svájci frankkal szemben.

További árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!