1p

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának soproni állomásáról.

A befektetés is lehet jó buli - állította a Raiffeisen Alapkezelő szakembere, Gyetvai Károly. A befektetésekkel kapcsolatos alapismeretek mellett számos befektetési eszközt is bemutatott, és a befektetési alapok tulajdonságairól is beszélt:

Dr. Pillér Benedek, a Magyar Nemzeti Bank felügyelője a pénzügyi csalások témakörében osztotta meg tapasztalatait a diákokkal. Elmondta, miről lehet felismerni a csalárd szolgáltatókat, valamint azt is, honnan szerezhetünk információt, ha gyanús pénzügyi ajánlatot kapunk, és szeretnénk ellenőrizni az ajánlatot adó társaságot:

Hogyan indíts vállalkozást, hogyan legyél sikeres startupper? A kezdetekről, a lehetőségekről és a kihívásokról beszélgettünk sikeres helyi vállalkozókkal, startupperekkel - megosztotta a közönséggel tapasztalatait Dunaveczki Attila, a StartupSopron alapítója, Grubits Tamás, a Madic Marketing társtulajdonosa és Fekete Mercédesz, a #festek alapítója. A beszélgetést Gáspár András főszerkesztő vezette:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!