2019. október 20. 12:57
mfor.hu

Videós összefoglaló a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórumának soproni állomásáról.

A befektetés is lehet jó buli - állította a Raiffeisen Alapkezelő szakembere, Gyetvai Károly. A befektetésekkel kapcsolatos alapismeretek mellett számos befektetési eszközt is bemutatott, és a befektetési alapok tulajdonságairól is beszélt:

Dr. Pillér Benedek, a Magyar Nemzeti Bank felügyelője a pénzügyi csalások témakörében osztotta meg tapasztalatait a diákokkal. Elmondta, miről lehet felismerni a csalárd szolgáltatókat, valamint azt is, honnan szerezhetünk információt, ha gyanús pénzügyi ajánlatot kapunk, és szeretnénk ellenőrizni az ajánlatot adó társaságot:

Hogyan indíts vállalkozást, hogyan legyél sikeres startupper? A kezdetekről, a lehetőségekről és a kihívásokról beszélgettünk sikeres helyi vállalkozókkal, startupperekkel - megosztotta a közönséggel tapasztalatait Dunaveczki Attila, a StartupSopron alapítója, Grubits Tamás, a Madic Marketing társtulajdonosa és Fekete Mercédesz, a #festek alapítója. A beszélgetést Gáspár András főszerkesztő vezette:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.