<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ez a cikk Privátbankár.hu / Mfor.hu archív prémium tartalma, amelyet a publikálástól számított egy hónap után ingyenesen elolvashat.
Amennyiben első kézből szeretne ehhez hasonló egyedi, máshol nem olvasható, minőségi tartalomhoz hozzáférni, akár hirdetések nélkül, válasszon előfizetői csomagjaink közül!

Idén a Magyar Helsinki Bizottság is a Nobel béke-díjra jelöltek között lehet, persze csak ha vasárnap elfogadja a Nobel Bizottság az egyik norvég parlamenti képviselő, Jette F. Chistensen ezirányú javaslatát. 

Kádár András Kristóffal, a Magyar Helsinki Bizotság társelnökével többek között arról beszélgettünk, miben is különbözik az elmúlt tíz év a megelőző évek jogi visszaéléseitől, jogsértéseitől, és hogy majd miyen szerep várhat a hazai jogvédő szervezetre a jogállam visszaépítésének időszakában. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.