<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bravúrosan tömör hírösszefoglaló jelent meg Magyarország kormányának Facebook-oldalán csütörtökön.

Szomszédunkban háború dúl. Európában energiaválság tombol. A brüsszeli szankciók lassan térdre kényszerítik Európa gazdaságait. Ezekkel a kihívásokkal mind egyszerre kell megküzdenünk

- olvasható azon a képen, amelyet csütörtök reggel posztolt a Magyarország Kormánya elnevezésű hivatalos kormányzati Facebook-oldal. A miniszterelnök fotójával illusztrált képpel talán azoknak kívánnak üzenni, akik az elmúlt egy évet barlangban vagy kómában töltötték. Azért a képet egy biztató mondattal is megtoldották: 

Ahogy eddig, úgy ezután is úrrá leszünk a gondokon.

Persze azért valamelyest a kormány olvasatához igazították az elmúlt időszak a történéseinek értelmezését - az nem fért rá a képre, hogy a szankciókat azért alkalmazza "Brüsszel", mert a posztban meg sem említett Oroszország hadserege lerohant egy szuverén országot.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.