2p

Újabb fordulatot vett Donald Trump és a magyar miniszterelnök szövődő barátsága.

Mostanra talán senkinek sem kell bemutatni, hogy Orbán Viktor nagy csodálója a volt amerikai elnöknek, és a 2024-es amerikai választás előszelében egyebek mellett arról is beszélt már, hogy az orosz-ukrán háború meg sem történt volna, ha még mindig ő lenne az elnök. Arról, hogy mindez miért lényegesen árnyaltabb ennél, ebben a cikkünkben írtunk:

Az újraválasztásra készülődő, mindeközben azonban bírósági ügyek egész hadával küszködő Donald Trumpnak jól is jön ez a csodálat, hiszen szavazóbázisának egy részét a magyar kormány által alkalmazott, LMBTQ-ellenes, menekültellenes, légből épített ellenségek ellen harcoló retorikájával hódítaná meg – ehhez egyébként tökéletes táptalaj az évről évre Budapestre érkező, amerikai konzervatív dzsembori, a CPAC is.

Korábban már viccelődtünk azzal, hogy Orbán Viktor szekrényében lapul egy MAGA-sapka, azonban úgy tűnik, hogy egy próféta szólt belőlünk, hiszen a miniszterelnök büszkén mutatta meg a Trump-slepp egyenruháját saját Facebook-oldalán. Ez ráadásul nem is akármilyen darab, hiszen a volt elnök nemcsak aláírta azt, hanem egy biztató, "VIKTOR, YOU ARE GREAT" ("Viktor, nagy vagy) üzenettel is ellátta azt:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!