1p

Olaszországban sztrájk lesz, ez pedig fennakadásokat okozhat.

Fennakadásokra, járattörlésekre lehet számítani a az olaszországi földi kiszolgálók szombatra meghirdetett sztrájkja miatt - közölte a Wizz Air légitársaság csütörtökön. Azt írták a sztrájk befolyásolhatja az utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is.

A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedúrák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál - áll a közleményben. Hangsúlyozták, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!