2018. augusztus 2. 13:54
mfor.hu

További felmondások várhatók a kormánybaráttá visszaformált csatornánál.

A Privátbankár értesülései szerint újabb újságírók nyújtották be felmondásukat a Hír TV-nél, a csatornánál Echo TV-s dolgozókkal próbálják betölteni a megüresedett helyeket.

A maradók közül is többen fontolgatják a felmondásukat, mivel nem kívánnak együttműködni a régi-új vezetéssel, írja a lap. Sokan csak azért maradnak, mert nincs hova menniük, így egyelőre kénytelenek kivárni. 

„Kilencven százalék azonnal menne, ha tudna” 

– fogalmazott egy forrás.

A szerdai hatalomátvételkor rögtön távozott is a televíziótól – többek között – Nagy Zoltán hírigazgató, Tarr Péter vezérigazgató-helyettes, Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató, György Zsombor szerkesztő, Láng Balázs szerkesztő, Varga Gábor szerkesztő, Zimon András szerkesztő, Bodacz Balázs műsorvezető, Csintalan Sándor műsorvezető, Kálmán Olga műsorvezető, Lampé Ágnes műsorvezető-riporter és Teszári Nóra műsorvezető.

A Hír TV a g-napot követően vált a Fidesz szócsövéből a kormány kritikusává Simicska Lajos többi médiaérdekeltségével együtt. A három és fél évig tartó ellenzékieskedés után a csatorna szerdán már ismét kormánybarát, a jelenkori hatalommal lojális médiummá vált. A régi-új vezetés szerint csak arról van szó, hogy visszatérnek a régi értékekhez.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!