2018. augusztus 2. 13:54
mfor.hu

További felmondások várhatók a kormánybaráttá visszaformált csatornánál.

A Privátbankár értesülései szerint újabb újságírók nyújtották be felmondásukat a Hír TV-nél, a csatornánál Echo TV-s dolgozókkal próbálják betölteni a megüresedett helyeket.

A maradók közül is többen fontolgatják a felmondásukat, mivel nem kívánnak együttműködni a régi-új vezetéssel, írja a lap. Sokan csak azért maradnak, mert nincs hova menniük, így egyelőre kénytelenek kivárni. 

„Kilencven százalék azonnal menne, ha tudna” 

– fogalmazott egy forrás.

A szerdai hatalomátvételkor rögtön távozott is a televíziótól – többek között – Nagy Zoltán hírigazgató, Tarr Péter vezérigazgató-helyettes, Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató, György Zsombor szerkesztő, Láng Balázs szerkesztő, Varga Gábor szerkesztő, Zimon András szerkesztő, Bodacz Balázs műsorvezető, Csintalan Sándor műsorvezető, Kálmán Olga műsorvezető, Lampé Ágnes műsorvezető-riporter és Teszári Nóra műsorvezető.

A Hír TV a g-napot követően vált a Fidesz szócsövéből a kormány kritikusává Simicska Lajos többi médiaérdekeltségével együtt. A három és fél évig tartó ellenzékieskedés után a csatorna szerdán már ismét kormánybarát, a jelenkori hatalommal lojális médiummá vált. A régi-új vezetés szerint csak arról van szó, hogy visszatérnek a régi értékekhez.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.