1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Futureal csoport, partnerségi programjának keretében első lépésként 10 millió eurót fektet be orosz ingatlanfejlesztési projektek saját erejének finanszírozásába - közölte a csoport.

A tavaly indított, 100 millió eurós partnerségi program keretében olyan partnereket keres a Futureal, amelyek további sajáttőkét keresnek - a mai viszonyok között is piacképes - projektjeik megvalósításához - idézi a közlemény Futó Gábor társtulajdonost.

Így szállt be a Futureal, a nemrég átadott lengyel Nova Park bevásárlóközpont fejlesztésébe. A Gorzów Wielkopolskiban 70 millió eurós beruházással épült üzletközpont ír partnerrel készült, a bankhitel 50 millió eurót tett ki.

A másik projekt a volt Volga szálló helyén épülő irodaház, amely a KPMG új székháza is lesz. A 20 ezer négyzetméteres, és 7 milliárd forintba kerülő irodaház felét bérli a könyvvizsgáló cég.

Az oroszországi partnerük  az Amerikai Egyesült Államokban 65 éve alapított Hines cég, amely 20 éve nyitotta meg moszkvai irodáját, és 250 helyi szakembert alkalmaz.

A Futureal csoport által átadott beruházások értéke meghaladja az 600 millió eurót, legnagyobb fejlesztésük a budapesti Corvin sétány.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!