1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az év második felétől Magyarország teljes területén az Invitel Zrt. látja el az országos belföldi tudakozó szolgáltatást, az országos tudakozó új száma 11800 lesz - közölte az Invitel kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint az Invitelt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) bízta meg az országos belföldi tudakozó szolgáltatás nyújtásával a 2013 novemberében kiírt pályázat lezárásaként.

Az NMHH határozott az új telefonos tudakozó számok bevezetéséről is az európai uniós egységesítési törekvéseknek megfelelően. Az országos belföldi tudakozó szolgáltatás számára a hatóság a 11800  telefonszámot jelölte ki, amely 2014 nyarától áll valamennyi vezetékes- és mobiltelefon-előfizető rendelkezésére. A budaörsi székhelyű Invitel telefon-, internet- és televíziószolgáltatást nyújt lakossági és vállalati ügyfelei számára országszerte.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!