2017. november 8. 13:26

Másodpercenként 120 megabittel hasíthatnak, többletköltség nélkül.

Gyorsabban netezhetnek mostantól azok a UPC ügyfelek, akik eddig másodpercenként 15 és 60 megabit közötti sebességgel kapcsolódtak az internetre, és műszakilag megvalósítható náluk a sávszélesség 120 megabitre történő emelése, áll a szolgáltató szerdai közleményében.

A szóban forgó ügyfelek többsége jellemzően 30 megabites letöltési sebességgel netezett eddig, hiszen számos díjcsomagban hosszú ideig ez volt a leginkább elterjedt sávszélesség. A UPC most automatikusan 120 megabitesre állítja át náluk a szolgáltatást, úgy, hogy közben havidíjuk és a szerződésükben foglalt egyéb feltételek is változatlanok maradnak.

A UPC szeptemberben már bejelentette, hogy az új szolgáltatások megrendelői számára másodpercenként 120 megabit lesz a belépő sebesség, mostantól pedig a korábban szerződött ügyfelek jelentős részének sebességmérője is ezt az értéket mutatja majd.

Úgy tűnik, most van a sávszélesség-növelő szezon: november 1-jén a Telekom gyorsította ügyfelfei netkapcsolatát - másodpercenkét 2 gigabitre.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.