2019. július 29. 12:04
mfor.hu

A Zöld és fehér magazinhoz kapcsolódó munkák árát eredetileg 15 millióval többre becsülték.

Legalább újabb egy évre biztosított a Ferencvárosi Torna Club házi újságjának a jövője, derül ki az uniós közbeszerzési értesítő friss hirdetményéből.

A Fradi 12 hónapra írta ki a pályázatot a sporttal, életmóddal foglalkozó Zöld és Fehér Magazin kiadói, szerkesztő feladatai, grafikai és nyomdai munkálatai, valamint az elkészült lapszámok terjesztői feladatainak (csomagolás, szállítás) ellátására. Egyetlen cég jelentkezett csak a projektre, az ő pályázatuk érvényes is volt, így a munkákat a Marquard Media Magyarország Kft. nyerte meg.

129 millió forintból kell megoldaniuk a feladatokat

a következő egy év során, de ez jó árnak számít, mert a projekt árát eredetileg 145,7 millióra becsülték. A magazin egyébként havi megjelenésű, és minimum 6000 példányban adják ki.

A szerződést annak lejárta előtt 60 nappal újabb 12 hónapra meghosszabbíthatják, változatlan feltételekkel, de a szolgáltatási díj a Statisztikai Hivatal által kiadott fogyasztói árindex mértékével emelhető lesz. A Fradi emellett jogosult egyoldalú nyilatkozattal a havi alappéldányszámon felül további 2 ezer példány megrendelésére, 500 példányonként.

A Marquard Mediának semmi új nem lesz a feladatban, hiszen a Zöld és Fehér Magazint már 2015. novembere óta ők készítik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.