TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. július 29. 12:04
mfor.hu

A Zöld és fehér magazinhoz kapcsolódó munkák árát eredetileg 15 millióval többre becsülték.

Legalább újabb egy évre biztosított a Ferencvárosi Torna Club házi újságjának a jövője, derül ki az uniós közbeszerzési értesítő friss hirdetményéből.

A Fradi 12 hónapra írta ki a pályázatot a sporttal, életmóddal foglalkozó Zöld és Fehér Magazin kiadói, szerkesztő feladatai, grafikai és nyomdai munkálatai, valamint az elkészült lapszámok terjesztői feladatainak (csomagolás, szállítás) ellátására. Egyetlen cég jelentkezett csak a projektre, az ő pályázatuk érvényes is volt, így a munkákat a Marquard Media Magyarország Kft. nyerte meg.

129 millió forintból kell megoldaniuk a feladatokat

a következő egy év során, de ez jó árnak számít, mert a projekt árát eredetileg 145,7 millióra becsülték. A magazin egyébként havi megjelenésű, és minimum 6000 példányban adják ki.

A szerződést annak lejárta előtt 60 nappal újabb 12 hónapra meghosszabbíthatják, változatlan feltételekkel, de a szolgáltatási díj a Statisztikai Hivatal által kiadott fogyasztói árindex mértékével emelhető lesz. A Fradi emellett jogosult egyoldalú nyilatkozattal a havi alappéldányszámon felül további 2 ezer példány megrendelésére, 500 példányonként.

A Marquard Mediának semmi új nem lesz a feladatban, hiszen a Zöld és Fehér Magazint már 2015. novembere óta ők készítik.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.